Camilla Janson

Jag vet att Upplands-Bro kan bättre! 

Jag heter Camilla Janson och är lokalpolitiker, kommunalråd i opposition. 

Jag flyttade till kommunen 1988 och bor med min man i Tibble. 

Jag har en dotter, barnbarn, bonusbarn och bonusbarnbarn samt en hund. 

Idag har jag uppdrag som Kommunalråd i opposition, civilt jobbar jag inom psykiatrin på Mobila akutenheten, St. Görans sjukhus. 

På fritiden umgås jag gärna med mina barnbarn, läser en bok, plockar svamp, besöker utställningar, teater och bio. Umgås med familj och vänner. Finns tid så skjuter jag pilbåge och åker skidor. 

I mitt arbete möter jag människor dagligen som arbetar hårt för att bygga en bra framtid för sig själva och sin familj. De flesta är väldigt stolta över Sverige och möjligheterna som finns i vårt land. Men de lyfter oror för att utvecklingen går åt fel håll i vår kommun.  

Det handlar om den ökade otryggheten, det allt grövre våldet som gör det otryggt att vistas på gator/torg och i bostadsområden, besparingar och sjunkande resultat i skolan, åtstramningar inom äldreomsorgen, höjda egenavgifter inom många områden, kortsiktiga dyra utförsäljningar och de senaste årens ryckighet i politiska beslut för att nämna några områden. Detta är problem i samhället som vi måste ta itu med. 

Jag vet att Upplands-Bro kan bättre. Vi ska ta tillbaka kontrollen över välfärden och vi ska driva på klimatomställningen så att den går från snabb till ännu snabbare för att därmed skapa framtidens jobb. Och jag kommer att vända på varje sten för att bryta segregationen och röka ut det våld som hotar vår samhällsgemenskap. 

Jag hoppas att du vill vara med mig i det arbetet. 

Jag vill veta vad du tycker ! 

Varmt välkommen att höra av dig! 

Camilla Janson (S) 

Kommunalråd i opposition 

E-post Camilla.Janson@Upplands-Bro.se 

Telefon: 08-581 692 05 (Kopplas till min mobil)  073-961 65 20 

Mina motton: 

”Det är skillnad på att vara bäst i världen och att göra bäst för världen” 

”Samhället är människans verk. Om något är fel kan vi ändra på det. Tillsammans” 

facebook Twitter Email